23 mei 2013

Dag 81: Don Khone

Lekker een rustige dag vandaag. Vannacht heeft het lang gebliksemd en geonweerd en daarna volgde uiteindelijk toch een flinke regenbui. Dat heeft hier als gevolg dat de weg, een zandpad, nu een blubberpad geworden is en we vandaag met de fiets vooral modderpoelen aan het omzeilen zijn geweest. We zijn met de fiets via het noorden rond het eilandje gegaan. Door een beboste omgeving en hebben in de rivier de oude Franse muren zien staan. Deze hadden iets te maken met houttransport, eerst werden bomen aan elkaar gebonden, maar hier, vóór de watervallen moesten ze weer losgemaakt worden en dan kon degene die dat moest doen als redding op de muur springen.
Verder veel krakkemikkige bruggetjes, twijfel of we daar wel overheen konden, maar dan komt er een brommertje van de andere kant die er soepel overheen rijdt. Dan moet de fiets ook geen probleem zijn.
Verder rustig aan gedaan, gegeten met de buren, verhaaltje van de dag typen en alweer bliksemflitsen in de verte.
Verder vandaag 1 foto gemaakt, het lijkt er op dat het fototoestel last heeft van het vochtige klimaat hier en dan van alles doet, behalve foto's maken en uiteindelijk vast staat. Hij deed het in de kamer prima, maar buiten was het na 1 foto gedaan en ging het ding op tilt. Hierbij nog wel de zonsondergang van vandaag, met de telefoon gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks