18 mei 2013

Dag 74: Tat Lo

Om de dag te starten zijn we bij Koffie op de koffie geweest. Koffie is de bijnaam van een Nederlander die hier al jaren woont en zijn eigen koffie maakt, hij heeft geen eigen koffiekwekerij, maar koopt bonen uit de omgeving, verwerkt deze zelf en hij weet heel veel van koffie. Na de koffie hebben we nog een rondleiding door de koffiekwekerijen in het dorp gehad, uiteraard wel tegen betaling, en achteraf kregen we weer een kopje koffie.
Daarna zijn we op het gemakje naar Tat Lo gereden. Onderweg, rond lunchtijd, nog een verschrikkelijke hoosbui gehad, maar we waren precies bij een restaurant, dus hebben we daar maar gegeten, niet de goedkoopste lunch ooit, maar wel droog. Na het eten en de bui, weer verder gereden. Onderweg hebben we naar heel veel kinderen teruggezwaaid, die allemaal lief naar ons zwaaiden.
In Tat Lo diverse guesthouses bekeken en bij de vierde besloten dat dat de beste was. Eén was een beetje te duur, nr. 2 en 3 lagen prachtig maar hadden een jaar of tien geleden gerenoveerd moeten worden. Nr. 4 was nog niet helemaal af, maar in ieder geval in we gezellig straatje, schoon en fris want alles was pas nieuw. Een Frans stel is hier bezig en guesthouse te beginnen met 4 huisjes met allen een eigen badkamer en bij het grote huis hebben ze grote tafels staan waar 's avonds nog gekletst werd onder het genot van een drankje. Er werden 4 huisjes gebouwd, 2 al ver af en 2 nog niet klaar voor verhuur. Wij hadden het huisje wat al het meest af was.
Het was hier erg leuk, dus besloten we om hier een daghje langer te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks