12 mei 2013

Dag 70: Siem Reap

Weer een hele inspannende dag. Aan de rand van het zwembad. Alleen vandaag niet echt ontspanning door de bruiloft van 2 blokken verder op. Zoals we hier al veel vaker hebben gezien en vooral gehoord, gaat het hier bij een bruilift blijkbaar vooral over het volume van de muziek en dat gaat de hele dag door af en toe onderbroken door een toespraak of iets van de familie, zo klinkt het in ieder geval. Bas was hier in het hotel gaan vragen of de mensen op de bruiloft het niet vervelend vonden dat de muziek zo hard staat want je kunt zo toch geen gesprek voeren. Antwoord: nee hoor, vinden ze niet erg, er wordt vooral gegeten en gedronken, niet gepraat.
Maar echt niet normaal, voor onze begrippen, hoe hard hier buiten muziek gedraaid wordt en nu is het voor ons ook nog eens een beetje jammer dat Khmer-muziek niet helemaal ons ding is, maar dat dat natuurlijk wel de muziek is die op een bruiloft gedraaid wordt.
Ach, we hebben een boekje gelezen, onze eigen muziekjes geluisterd, een beetje gezwommen en onder de parasol op een bedje gelegen dus uiteindelijk was het zo verkeerd nog niet.

Verder wensen wij alle moeders een FIJNE MOEDERDAG

1 opmerking:

  1. Alles goed hier in het straatje.
    Bedankt voor het wensen van fijne Moederdag.
    Het was gezellig met de kleinkinderen.
    tot het volgende berichtjes groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Free Backlinks