4 maart 2013

Dag 1 Hanoi

Na een rustige autorit naar het Eclipse hotel in het Old Quarter en even een kort dutje hebben we alvast de tourtjes naar Ha Long Bay en Sapa geregeld en zijn we daarna meteen te voet de stad ingegaan.
We hebben een rondje om het Hoan Kiem Lake gewandeld en de Ngoc Son Temple bekeken. Een kaartje kostte wel 20.000 dong! (ongeveer 75 cent).
Helaas waren er geen kaartjes meer te krijgen voor het Water Puppet Theatre voor vandaag of morgen, alles was uitverkocht.
Daarna zijn we doorgelopen naar het Hoa Lo Prison Museum, de oudste gevangenis van Vietnam. Vervolgens door kleine straatjes langs de St. Joseph Cathedral weer terug naar het Old Quarter gelopen. Onderweg een Bahn Mi pate gegeten en bij de oude oost-poort van de stad voor een euro op een terrasje gezeten.
Ook de grote overdekte markt hebben we niet overgeslagen, van padden tot handdoekjes, gedroogde garnalen en sokken, alles was er te koop.

De dag afgesloten met onze eerste noodlesoup, was erg lekker. Nu wordt het tijd om te slapen, is toch wel een erg vermoeiende 2 dagen geweest met het reizen.

1 opmerking:

  1. Wat hebben jullie al veel gezien voor de eerste dag.
    Vanaf de zijkant genieten we mee tot de volgende keer narda

    BeantwoordenVerwijderen

Free Backlinks