18 mei 2013

Dag 75: Tat Lo

Na een prima ontbijtje zijn we de twee watervallen in de buurt gaan verkennen. Deze liggen op loopafstand, dus zwemkleding aan, handdoek mee en lekker op pad. De kinderen hier gaan lang niet allemaal naar school en het was al snel duidelijk waar ze wel waren: aan het spelen in het water. Wij zijn eerst verder gelopen naar de tweede waterval, je kon langs de rivierbedding lopen want het water was erg laag. Nu was ook de waterval lang niet zo groot als gisteren. We lopen nog een stukje verder en ineens zien we meer water van de waterval komen. Nu zit verder op een dam, die ze waarschijnlijk meer open aan het zetten waren. Binnen 10 minuten was het water al wel 30 cm gestegen, wij zijn dus maar snel omgedraaid voor we natte voeten kregen en het hele pad weg was. We waren precies op tijd terug.
Bas heeft nog even gezwommen, Karen alleen een beetje pootjegebaaid.
's Middags hebben we eens wat anders gehuurd dan een motortje, het werd vandaag een olifant. Erg grappig om toch weer eens te doen. Ze moeten wel eerst de olifanten gaan zoeken want die liepen nog ergens in het bos, maar toen ze gevonden waren en ze wat bananen op hadden was het tijd om op te stappen. Bas als chauffer, Karen als passagier, zijn we ruim 1,5 uur op pad geweest. Lag ook wel een beetje aan de olifant en de weg, want er stond om de 20 meter wel een bosje bamboe, waar de olifant niet zomaar voorbij wilde zonder wat takken mee te nemen. Vandaar dat de rit vrij lang duurde.
Nu was natuurlijk niet de hele trip Bas de chauffeur, maar de Mahut stapte het laatste stukje af en toen mochten we nog even samen, dat was leuker voor de foto's.
De wifi bij het guesthouse was best goed, dus we hadden het plan om 's avonds even de nieuwe verhalen te posten maar moeder natuur had andere ideeën. Tijdens het avondeten, wat overigens erg grappig was omdat nadat we besteld hadden een kind op de brommer werd gezet om wat ingrediënten te halen en nadat deze net terug was kind nummer 2 op de brommer werd gezet om een flesje olie te halen en nadat de volgende gasten bestelden kind nummer 3 op de brommer werd gezet om noodles te halen, om een uur of half 8 begon het overal om ons heen te bliksemen, prachtig om te zien, alleen hield de stroomvoorziening er mee op. Eerst een x 1 minuut, toen nog eens 1 minuut zonder stroom en daarna de hele nacht geen stroom meer gehad en dus geen verhaal op internet. Het bleef nog vrij lang droog, maar rond 22.00 uur barstte de bui los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks