7 juni 2013

Dag 96: Luang Prabang

Bij, nu al, één van onze favoriete kraampjes een ontbijtje op, ze hebben hier heerlijke oreo-coffee shakes, maar ook oreo-banaan is erg lekker, naast de diverse fruitshakes. Daarna netjes op tijd weer naar het Immigration Office om de paspoorten weer op te halen. Nu stonden we letterlijk binnen één minuut weer buiten, met de paspoorten en de verlenging. Dit is alleen een andere stempel in het paspoort erbij met een andere datum, dus waarom dat een dag duurt, geen idee, maar wij zijn allang heel blij dat het ongekend soepel verloopt.
Daarna met een brommertje op stap richting de grote waterval. Dit brommertje is wel een favoriet van Karen, de Honda Scoopy, 100cc, vrolijk ding, in alle kleuren leverbaar. Deze is wel wat duurder om te huren dan een standaard brommertje, maar we wilden deze graag eens proberen.
Na veilig en wel bij de Kuang Si waterval zijn aangekomen en uiteraard entreegeld hebben betaald hebben we onze ogen uitgekeken. Dit is echt een hele mooie waterval. Ook doordat de bodem heel licht zand is, is het water super van kleur. Ook kun je hier op verschillende plaatsen zwemmen en met een touw uit de boom zwieren en van sommige gedeelten afspringen. Als je verder omhoog loopt kom je uiteindelijk bij de grote waterval en deze is inderdaad best groot met nog veel water wat in deze tijd van het jaar bij andere watervallen wel anders is. Hier hebben we het grootste deel van de dag doorgebracht.
Ook zit hier een berenopvang, waar de beren heerlijk in een hangmat hangen of in een poeltje zitten.

3 opmerkingen:

Free Backlinks