23 juni 2013

Dag 112: Chiang Mai

Chiang Mai ligt ook tussen de heuvels en dichtbij op de heuvels en in het Doi Suthep National Park ligt Wat Phra That Doi Suthep. Een vrij drukke tempel, met ook hier weer 'relics' van 'Lord Buddha'. Deze tempel wist duidelijk het toerisme uit te buiten, entree-prijzen voor buitenlanders, muziekgroepjes die geld op halen, veel winkeltjes en offertjes te koop.
Vanaf hier heb je ook een goed uitzicht over Chiang Mai, nu was het alleen niet helemaal helder, maar nog wel goed te zien.
Daarna zijn we hier aan de voet van de heuvel nog naar de zoo geweest. Zeker een dierentuin met potentie, ze zijn volop aan het moderniseren en sommige verblijven zijn echt al wel mooi, maar er is nog wel het nodige werk. Hoe gaat een Aziaat naar de dierentuin? Je koopt een kaartje en een buskaartje, want het park is wel heel groot, en je laat jezelf overal rondrijden zonder uit te stappen. Heb je dan wat gezien? Ja, alleen wel heel kort en uit de verte. Wij hadden ook een buskaartje, maar hebben ook gelopen. Nu, vanavond, nog naar de zondagavondmarkt. Schijnt ook gigantisch groot te zijn. Onvoorstelbaar dat al die markten kunnen bestaan, want ook de 'nightbazaar' is iedere avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks