28 juli 2013

Dag 146 en 147: Koh Tao

Gewoon gedaan waarvoor we gekomen waren: zon, zee en boekje lezen. Wel eerst een strandmat gekocht omdat er hier dus geen strandbedjes zijn en dit al wel wat scheelt tegen alle zandkorrels op de handdoek. Verder ook geïnvesteerd in een beachbalsetje, want af en toe moet er ook wel wat bewogen worden. Ook morgen gaan we een beetje bewegen, want dan gaan we nog een dagje duiken, waar we wel benieuwd naar zijn want er zijn hier echt ontzettend veel duikscholen die ontzettend veel duikopleidingen verzorgen en met ontzettend veel duikers gaan duiken. We zagen wel 10 boten op 1 stek en we hebben op één boot ruim 40 mensen gezien, we zijn dus benieuwd of we het leuk gaan vinden, maar gaan het in ieder geval proberen.
Wel zijn we er na twee dagen strand achter dat het weer erg veranderlijk is in de middag. Het ene moment volop blauwe lucht, het volgende moment ziet het er uit alsof het kan gaan regenen, wat gelukkig niet gebeurd en een kwartiertje later weer prachtig weer, maar gelukkig geen regen en vooral toch zonnig met wolkjes.
Wij verblijven nu al twee dagen onder een boom zodat we het grootste deel van de dag toch schaduw hebben, maar worden toch wel bruin, hopen we.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks