24 juli 2013

Dag 143: Bangkok

Lang getwijfeld of we nog een fietstochtje door Bangkok wilden doen, wat hier vrij aan de prijs is, of om hier toch nog wat meer van te gaan winkelen. Zeker ook omdat het weer wat onstabiel is hebben we toch gekozen voor de overdekte optie en een dagkaart voor de skytrain gekocht. Allereerst zijn we een kijkje gaan nemen bij Pantip Plaza, ook wel IT-city. Bas hoopte hier een nieuwe accu voor zijn telefoon te vinden, maar helaas. Wel onnoemelijk veel winkels die ook weer bijna allemaal hetzelfde verkopen. Zo valt in de telefoonwinkels op dat I-phone en Samsung hier de markt beheersen en bijna alle vitrines vol liggen met dezelfde toestellen.
Weer bij MBK geluncht en nog een paar aankopen gedaan en nog verder naar Central World gegaan voor nog wat meer aankopen en hierna echt besloten dat we genoeg gewinkeld hebben. Dus maar met de spullen terug richting hotel.
Hoe groot is de kans dat je dezelfde mensen tegenkomt in de trein vanaf Kanchanaburi naar Nam Tok, een dag later bij Hellfire Pass, zij met de auto, wij met de brommer, op de drukke Chatuchak Market, eergisteren op Sukhumvit Road en dan vandaag in Soi 22, de straat van ons hotel. Nu maar eens afgesproken om samen te eten, dus dat gaan we dan zo maar doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks