26 juli 2013

Dag 145: Koh Tao

Dat we een hotel op Kao San Road hadden, hebben we gemerkt. Tegen de tijd dat wij wilden gaan slapen begon bij de buren, erg hard, de live-muziek en het was niet eens mooi.
Toen de band klaar was met spelen ging natuurlijk de muziek weer aan, wat in ieder geval wel iets zachter was. Maar toen om 05.50 uur ons wekkertje ging, hadden we nog maar amper geslapen. Gelukkig was het vertrekpunt van de bus dichtbij en Bas had al snel nog broodjes voor onderweg gehaald. Precies om 6.00 uur vertrok de bus richting Chumpon waar de boot vertrok. De bus heeft hier ongeveer 6,5 uur over gedaan, maar we waren dus mooi op tijd om de boot van 13.00 uur te halen. Na de boottocht van 2,5 uur zijn we veilig en wel op Koh Tao aangekomen en hebben alvast een kijkje genomen op het strand en het eerste wat opviel: ze verhuren hier géén strandbedjes en géén parasols! Maar het was vandaag wel zonnig, zal morgen dus met de handdoek in het zand worden.
Dus als iemand nog iets wil beginnen op Koh Tao: wij stellen voor strandbedjes en parasols verhuren, moet geld mee te verdienen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks