2 juli 2013

Dag 121: Pai

Eigenlijk hadden we twee dagen willen gaan raften, maar gisterenmiddag was nog niet duidelijk of de tweedaagse trip door ging, dus hebben wij ons van de tweedaagse trip op de enkele dagtrip laten boeken. Alles geregeld, nog een paar nachten hotel bijgeboekt, kwam gisterenavond de Franse eigenaar Guy vertellen dat er toch een tweedaagse trip vertrok. Helaas, wij hadden nu alles al weer geregeld voor de dagtrip en dat gingen we nu niet weer allemaal veranderen.
Dus vandaag een dag raften. Om half zeven het wekkertje, want we werden al om zeven uur opgehaald. Eerst een ontbijtje bij het huis van de eigenaar en daarna met de auto twee uurtjes gereden richting het vertrekpunt. We waren met acht gasten, dus twee rafts van vier, beide met een gids. Alles prima gegaan, lekker weer onderweg, lekker eten en ook fruit en een tussendoortje en omdat de hele trip door een nationaal park is, is ook de omgeving weer prachtig. Vrij ver aan het einde nog door een soort grote kloof gevaren waar we alweer een zwarte gibbon zagen.
De tocht was niet heel spannend, maar dat wisten we vooraf al wel omdat er nog steeds erg weinig regen gevallen is en het water dus nog steeds erg laag staat. Nu vinden wij het niet erg dat er nog steeds weinig regen valt, maar het raften was met wat meer water niet verkeerd geweest, alhoewel het nu ook erg leuk en ook ontspannend was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks