19 juli 2013

Dag 138: Bangkok

Met "wat" vertraging aan de dag begonnen. We hadden om 10.30 uur een transfer naar Bangkok, maar uiteindelijk was het 11.45 uur. Eenmaal in het busje verliep alles vlot totdat we in Bangkok kwamen, één grote file. Uiteindelijk hadden we door waar we waren, al heel dicht bij een sky line station, en hebben het laatste stukje naar dat station gelopen en met de skytrain richting het hotel. Vlot ingecheckt en naar de kamer, die er zo mogelijk nog beter uitzag dan op internet. Erg netjes, met een soort doorloopkast naar de badkamer, daar een groot ligbad, regendouche en uiteraard een toilet en wastafel. Met een schuifwand achter het bad richting het zitje in de slaapkamer. Erg luxe en allemaal erg netjes.
We zijn nu ook al erg benieuwd naar het ontbijt.
Verder nog een biertje gedronken met een oude basketbalmaat van Bas die al een paar jaar in Bangkok woont en daarna nog een kijkje genomen in Terminal 21, één van de vele grote shoppingmalls, en nog niets gekocht!
Tot slot in Soi Cowboy, een straat vol met barretjes waar ook de dames te koop zijn, nog een biertje gedronken en gekletst met wat expats over het leven in Bangkok.
Natuurlijk zijn we nu weer terug in het hotel om nog het verhaal van de dag te typen en te gaan slapen.
Eerste indruk van Bangkok: jeetje wat een stad! Meteen duidelijk dat dit ook echt een wereldstad is, zoveel hoge gebouwen, drukte, verkeer, files, mensen overal, het geluid en dat het leven hier niet met het licht gaat zoals we lang hebben meegemaakt, maar dat hier het leven ook volop doorgaat als de zon allang onder is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks