6 juli 2013

Dag 125: Chiang Mai

Een rustig dagje vandaag. Het is weer erg warm ondanks de harde regenbui vannacht. Eerst zijn we nog maar wat geld uit gaan geven in het winkelcentrum, waar het nu  uitverkoop is, dus daar moesten we toch wel een beetje van profiteren. Daarna weer naar de oude binnenstad, met een tuktuk, waar we een kort bezoekje aan de triumpf-dealer hebben gebracht. Alles, motoren, kleding, accessoires, is veel duurder dan thuis, dus niets gekocht alleen foto's gemaakt, gratis, we blijven Hollanders hé.
Daarna zijn we naar hetzelfde restaurant gegaan waar we gisteren gegeten hebben, want we hadden gisteren al gezien dat er frikandel speciaal op de menu-kaart stond maar dat was toch niet echt heel gezellig eten voor onze trouwdag, maar vandaag voor de lunch was het wel passender. Dus Karen aan een broodje kroket en Bas aan de frikandel speciaal met frietjes.
Erg lekker, voor een keertje.
's Avonds weer een bezoek gebracht aan de grote avondmarkt waar we ook gegeten hebben. Blijft onvoorstelbaar, 2 bakken Pad Thai, noodles met taugé en tofu en wat groente, voor €1,50. Mango-shake van €0,50 erbij en dan heb je weer goed gegeten.
Verder hebben we tussendoor weer goed gewerkt en zijn we bij met foto's uploaden naar het album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks