29 april 2013

Dag 55, 56 en 57: Sihanouk Ville

Dag 55:
Transfer met een minibusje van Kampot naar Sihanouk Ville. En zowaar, weer hier in Cambodja, is het busje op tijd. Wat een verschil met Vietnam. Dit was een prima ritje, verliep soepel en vlot en zijn dus veilig en wel weer bij het hotel in Sihanouk Ville aangekomen.
Verder hier gedaan wat we van plan waren: met een boekje op een bedje in de zon onder een parasolletje.
Erg leuk hier dat langs het strand een wandelpad loopt met hieraan allemaal barretjes/restaurantjes en aan het einde van de middag worden alle strandbedjes weggehaald en worden en allemaal zitjes op het strand gemaakt. Hier is het dan mogelijk om te eten en een drankje te doen. Erg gezellig.

Dag 56:
Weer ons plan uitgevoerd, zie ook dag 55, zon, zee, bedje, boekje. 's Avonds op het strand gegeten en ook blijven hangen om wat te drinken. Wel erg sneu dat hier veel kleine kinderen de hele avond over het strand sjouwen om armbandjes en vuurwerk te verkopen. Ze vinden het trouwens wel interessant als je je telefoon bij je hebt met spelletjes en ze weten ook precies hoe die gespeeld moeten worden. Wel je telefoon goed vasthouden.... Maar ook gezien dat de mensen naast ons hun fototoestel kwijt waren en dat de barman deze netjes terug kwam brengen. Ook hier voor het eerst gehandicapte mensen die over het strand gaan en om geld vragen.

Dag 57:
Voor het eerst: regen. We werden wakker omdat het er met bakken uitkwam vanochtend. Dus maar een beetje aan gesukkeld op de kamer en regelmatig even een blik naar buiten geworpen om te kijken of het al opklaarde. En om een uur of 11 toch maar een rondje gaan lopen en op het strand geëindigd. Hier toch maar weer op een bedje neergestreken en uiteindelijk werd het weer steeds beter en was het toch weer een fijne dag op het strand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks