9 april 2013

Dag 35 en 36: Mui Ne

Dag 35: Lekker helemaal niets bijzonders gedaan. Ontbijtje aan de rand van net zwembad, bedje aan de rand van het zwembad, lunch op het bedje aan de rand van het zwembad. Af en toe in het zwembad gesprongen, maar veelal met de e-reader op het bedje lekker gelezen.

Dag 36: Vandaag weer rustig begonnen zoals gisteren, maar 's middags nog wel een uitstapje geboekt naar de 'Fairy stream', visersdorpje en witte en rode duinen.
De 'Fairy stream' is een enkeldiep beekje wat wel mooi langs de duinen loopt waardoor het zand mooi uitgesleten is. Na zo'n 20 min lopen kom je nog bij een watervalletje.
Bij het vissersdorp zijn we amper gestopt, alleen om een foto van de boten te maken.
Daarna was het wel even rijden naar de witte duinen. Deze liggen niet direct aan de kust en bijzonder is dat in deze regio de aarde heel rood is, dus dat er dan ineens een plek is met witte duinen is wel bijzonder. Hier zijn we een stukje de duinen op gaan lopen om nog wat foto's te maken. Uiteraard kun je hier ook een quad huren of met een stuk kunststof van de duin afglijden, maar dat hebben we overgeslagen, vonden we het geld niet waard.
Later weer terug richting Mui Ne, waar de rode duinen niet zo ver vandaan liggen, en ook hier weer een stukje gelopen. Deze duinen zijn net als de witte niet heel erg uitgestrekt, maar wel leuk om zo even in rond te wandelen.
We hebben dus weer een prima dagje gehad met toch ook even wat anders dan aan het zwembad liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks