29 maart 2013

Dag 26: Nha Trang

Na de lange busreis eerst opzoek naar het hotel, blijkt deze in een klein zijstraatje te liggen. Dat hadden we natuurlijk niet gezien. We konden nog niet in de kamer, dus zijn eerst maar gaan ontbijten en zijn al bij verschillende duikschooltjes langs geweest want we willen hier wel een dagje gaan duiken en hebben dus eerst maar wat informatie verzameld bij verschillende zaakjes. Uiteindelijk ook al maar meteen voor zondag afspraken gemaakt om 2 duikjes te maken.
Weer terug bij het hotel was de kamer nog steeds niet beschikbaar maar we konden onszelf wel even in we andere kamer opfrissen en omkleden. Maar weer de strandspulletjes uit de tas gehaald en naar het strand gewandeld, wat hier om de hoek van het hotel ligt. Bas heeft een beejte gezwommen en wat gewandeld over het strand, Karen heeft het ligbedje goed bewaakt en de Lonely Bible bestudeerd over wat we hier verder nog gaan doen. Daar komen we wel uit.

Vanavond ook een nieuwe laagste bier prijs gescoord! € 0,26 voor een fles van 0.45l. Je wordt er bijna alcohol verslaafd van. Koffie is een stuk duurder.

1 opmerking:

Free Backlinks