23 maart 2013

Dag 19 en 20: Hoi An

Dag 19: Na rustig opstarten, een ontbijtje en de tas weer ingepakt te hebben, hebben we ons lekker met een transfertje rechtstreeks van hotel naar hotel laten brengen. Ook wel eens heel fijn.
's Middags niet veel meer gedaan dan geluncht en aan het zwembad gelegen met een boekje. Aan het einde van de middag naar het oude centrum gelopen, Hoi An is niet groot, en daar een hapje en een drankje gedaan. Veel concurrentie hier, dus overal happy hours en goedkope drankjes, alcohol is goedkoper dan cola.

Dag 20: Weer lekker gestart met wat uurtjes op een bedje aan het zwembad en daarna met een gratis leenfiets van het hotel weer naar het oude centrum gefietst. Geschat wordt dat Hoi An zo'n 1000 kleermakers heeft, dus wij hebben ons ook maar eens goed voor laten lichten over dubbele stiksels, verschillende soorten voering, soorten materialen enz. enz. Waarschijnlijk zal er morgen wel een jurkje en een maatpak aangeschaft gaan worden.
Natuurlijk ook weer een terrasje gepakt met een grote mojito, wel samen gedeeld hoor, en weer lekker gegeten van de lokale gerechten. Het was allemaal erg lekker.
Verder is Hoi An een heel gezellig plaatsje met oude huisjes en vele winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Wij gaan ons hier zeker nog wel een aantal dagen prima vermaken.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er weer super uit en klinkt allemaal goed! Geniet!!! X Michiel, Marleen & Loek

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Genieten doen we zeker, Vietnam verrast ons echt in positieve zin. Erg mooi, vriendelijke mensen. Helemaal super. X Bas en Karen

    BeantwoordenVerwijderen

Free Backlinks