15 maart 2013

Dag 12: treinreis naar Hue

Vandaag een reis dag dus geen mooie dingen gezien en geen mooie foto's.

Vanochtend om 08.30u op de trein gestapt voor de ruim 11u durende treinreis naar Hue. Het reizen per trein is een hele bijzondere ervaring in Vietnam, wederom waren wij in onze coupe de enige toeristen en hebben wij ons verbaasd over de Vietnamezen in de trein. Voor hen lijkt het treinen een enorm stressvolle bezigheid. Dit uit zich al bij het in en uitstappen. Veel geschreeuw, geduw en getrek om maar in de trein te komen, de stress wordt met name veroorzaakt door het feit dat iedereen minimaal 4 stukken bagage bij heeft, variërend van enorme koffers, grote zakken rijst, grote dozen etc. Dit moet allemaal mee naar binnen worden genomen en een plaatsje vinden in de trein. Bijzonder. Bas wordt ook regelmatig gevraagd bagage in het rek te leggen aangezien zij er niet bij kunnen, erg grappig.

Iets voor 20u zijn we in Hue aangekomen, we blijven hier in ieder geval 4 dagen. Net al even gegeten, het lijkt hier erg gezellig.

1 opmerking:

  1. Hoi Bas en Karen Ondanks je hier bijna nooit met de trein gaat op jullie vakantie wel. vind het allemaal geweldig dat ik mee mag genieten met jullie vakantie. het is net of ik een boek lees met foto's maar dan zijn jullie de hoofd personen heel veel groetjes lekker blijven genieten

    BeantwoordenVerwijderen

Free Backlinks