12 augustus 2013

Dag 161: Bangkok - Amsterdam - Dorst - Rijen

En dan is de dag van de terugvlucht naar Amsterdam al weer aangebroken. Aan de ene kant is de tijd omgevlogen en aan de andere kant, bijvoorbeeld als we terugkijken op de tijd in Vietnam, is dat al best weer even geleden. Aan de ene kant leuk om naar huis te gaan en iedereen weer te zien en in de buurt te hebben maar ook om weer in ons eigen huis te zijn met onze eigen spullen en het konijn, aan de andere kant jammer dat het voorbij is want het is zo ontzettend fantastisch geweest. Zoveel nieuwe dingen gedaan, mooie mensen ontmoet, bijzondere ervaringen opgedaan en gewoon ontzettend genoten van alles.
De terugvlucht was prima, zo fijn om zonder over te stappen in één ruk van Bangkok naar Amsterdam te vliegen. Zitten, eten, drinken, dutje doen, filmpje kijken en dan ineens is het nog maar een uurtje en gaan we al dalen en zijn we gewoon in Nederland. Bagage en douane allemaal vrij vlot, en dan door die dichte deur, waar achter een grote verrassing staat: worden we ingehaald door een grote delegatie van familie en vrienden, met spandoek, ballonnen en bloemen en zelfs oma van wel bijna 90 jaar. Groot gejuich op het moment dat we daar staan. Vooraf hadden we het idee dat het voor ons niet nodig was dat er veel bekenden naar Schiphol kwamen, want wat is er nu aan om mensen op te halen? Maar nu hebben we zeker ervaren hoe fijn het is als je zo ontvangen wordt. Lieve mensen, wat ontzettend leuk dat jullie er waren!
Daarna nog met z'n allen een drankje gedaan en toen toch allemaal in de auto terug richting het zuiden. Omdat het al laat was en wij helemaal niets in ons huis hadden, geen eten, drinken, electronica en konijn hebben we nog één nachtje in Dorst doorgebracht nadat we nog genoten hebben van een lekkere kop verse groentesoep, gehaktbal en borrelnootjes en zijn we de volgende ochtend naar ons eigen huis gegaan.
Ook hier weer een leuke verrassing, de buurtjes hadden een grote welkom-thuis poster op het raam en de deur geplakt en het spandoek van Schiphol was al in de tuin geplant ook was alles fris gepoetst en de tuin bijgehouden.
Hoe welkom thuis kun je je voelen.

Iedereen ontzettend bedankt voor alles, van uitzwaaiers, huis- en andere accesoires-oppassers, bloglezers, medelevers, ophalers, postbewaarders, achterblijvers en iedereen die met ons meegeleefd heeft. We hebben ontzettend genoten en zullen nog vaak met een grote glimlach op ons gezicht terugkijken op deze fantastische 5 maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks