3 augustus 2013

Dag 152: Koh Samui

Op tijd, half acht, opgestaan, ontbijtje op en de laatste spulletjes ingepakt. Vervolgens weer met de veel te dure taxi hier op het eiland, ze maken hier onderling prijsafspraken, dus er valt niet te onderhandelen, naar de pier van waar de boot naar Koh Samui vertrok.
Hier verliep alles vrij vlot, inchecken waarbij je 2 bonnetjes kreeg als bootticket, een sticker op je shirt met de juiste bestemming, van dezelfde kleur een sticker aan je tas, 2 bonnetjes voor de transfer op Koh Samui naar het hotel. Natuurlijk nog even wachten tot de boot er was. Eenmaal met de bagage aan boord bleken we naast een Nederlands gezinnetje te zitten, die we ook al bij de Erawan watervallen bij Kanchanaburi hadden gezien, en hebben de hele reis wat zitten kletsen. Eerst ongeveer een uurtje varen naar Koh Phanghan, daar wat mensen afgezet en nieuwe mensen opgehaald en daarna nog een klein uurtje verder naar Koh Samui. Ook hier werden we vlot naar het juiste busje gestuurd, die ons netjes bij het hotel heeft afgezet. 's Middags lekker aan het zwembad gelegen en 's avonds door de hoofdstraat gelopen wat één aaneenschakeling van winkeltjes, restaurants, massagesalons en barretjes is.
Wel goed nieuws: Bas heeft de perfecte vervanging voor zijn versleten slippers gekocht, precies dezelfde alleen in een andere kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks