10 augustus 2013

Dag 158 en 159: Koh Samui

Alleen gedaan waarvoor we deze laatste dagen gekozen hadden: boek lezen op het strand. Het strand hier is veel rustiger dan het strand bij Chaweng. We zitten hier heerlijk in een soort appartementje met een terrasje aan zee. Erg kleinschalig, slechts vier kamers en alleen de voorste heeft dit uitzicht. Ook hier geen jetski, waterscooter, parasail, bananen en ander opblaasspul achter de speedboat, geen verkopers, nou ja, één dan maar die zwaait alleen maar iedere dag vriendelijk nadat we hem de eerste dag al verteld hadden dat we geen hangmat kopen. Volgens mij verkoopt hij ook niets anders, geen idee. Maar dus heerlijk rustig, af en toe wat mensen die langs wandelen en een vliegtuig, maar de wind staat gunstig dus daar horen we niet veel van, en dan om de 2 uur de boot naar Koh Pangnan.
Maar met de 7/11 aan de overkant van de straat en toch een paar leuke restaurants aan het strand is het hier dus prima toeven.
's Avonds dus lekker uit eten en daarna op ons eigen terrasje nog een borrel en een potje Yatzee.
Uiteindelijk is Karen de Yatzee-kampioen geworden, met 6-5 gewonnen spelletjes, dus het kwam echt aan op de laatste 'wedstrijd'.
De dagen hier zijn ook weer omgevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Free Backlinks